Lite frukost buffé.

Hej på Er!
Det är förmodligen, om man får tro A-bladet, dags för Ola Toivonen att skaffa vadderade kalsonger. Ja inte för att förstärka den främre profilen utan för att undvika sittsår i röven. Tydligen ska Liverpool stå i begrepp att köpa den svenske "stjärnan".
Ytterligare en av obegripliga inköp, fullt i klass med Elmanders närvaro i Bolton.
Svenska herrlandslaget i fotboll består av alltför många bänknötare.

Mona Sahlin har det inte lätt. Dels har hon inte ens sina egna väljares förtroende. Och igår när hon försökte tuta i pensionärerna att de skulle få en skattesänkning får hon idag mothugg från sina oppositions kumpaner.
Även om en normalbegåvad, luttrad lyssnare inser att skatteutjämning i sossevärlden är en rejäl skattehöjning. Finns  det ju faktiskt en risk att lite lätt dementa åldringar faktiskt tror på henne.

Och så har vi äntligen fått en krog till i Kinna.
Fast det blir nog snart en mindre igen. Förmodligen är detta dödsstöten för Stars. Om inte Bernt kan hitta en nischad kundgrupp att fylla lokalerna med.
Tyvärr för oss gäster börjar dock Kinna Krogs närvaro med en rejäl kanalkrock.
Premiär samma fredag som Kinna Hotell har säsongspremiär på 30+. Dessutom har båda krogarna live-band av lokal natur, vilket i sig är lika sällsynt som hönetänder. Dock efterlängtat av många.

Det ska bli väldigt intressant att se hur publiken kommer fördela sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0