Varg !! javisst i skogen...

Det var en mulen och regnig februariförmiddag i centrala Göteborg. Människorna i staden gjorde det man brukar göra. Jobba, shoppa eller bara en snabb fika på någon av kafeerna.
Men något var inte som vanligt just denna torsdag. En gråraggig varelse strök skrämd av stadens alla ljud längs husfasaderna. Trött våt och hungrig följde han sin instinkt att söka föda, värme och vila.
Helt plötsligt kände han doften av mat och hungern trotsade hans rädsla för allt det nya i hans omgivning. Han sprang in i entren och den ljumma vindpust hans frusna kropp mötte fick honom att känna en känsla av välbehag. Men den förbyttes omgående till outtalad skräck. Det var tvåbenta figurer överallt runt om honom helt plötsligt som skrek och viftade. Flera av dom rusade runt och flaxade med armarna.
Han greps av total panik. Det syntes ingen väg ut och han valde att slåss för sitt liv. En liten figur i hans omedelbara närhet blev första offret för hans attack. Det var en liten flicka på 6 år som fick sitt ansikte bortslitet. Utfallet varade kanske 10 sekunder totalt. Den tiden räckte för att folket skulle skingras såpass att han fann en väg ut ur köpcentrat. Förutom den lilla flickan så skadades ytterligare ett 20-tal personer. Flera fick kraftiga bett men många blev trampade i tumultet som uppstod då folk flydde i panik. 
 
Detta är ren fiction...men är det osannolikt?
Vi ska inte blunda för de problem som kan uppstå. Varg ska finnas i vårt land tycker jag. Men inte i tätbefolkade delar. Risken med att inte se att det kan bli problem och förebygga dessa är att om 5-10 år har vi "Varghatar-partiet" i Riksdagen, precis som tidigare förnekanden har skapat möjlighet för Sverige Demokraterna att bli tredje största parti.
 
Jag vet att detta är skruvat och hårt draget.
Men OM det jag skrev här ovanför en dag blir sanning...vad händer då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0