frågar om cigg blir grovt misshandlad

Läste en artikel idag om en kille som utanför en nattklubb frågade en annan kille om han hade en cigg. Som svar på detta blev han nedslagen med knogjärn och sedan liggande överöst med sparkar!
Gärningsmannen är identifierad och offret ska vittna i rättegången.

På väg dit blir han konfronterad av två personer som då han medger att han är på väg till tingsrätten helt sonika skjuter ner honom. En kvinna som råkar stå i närheten blir också skjuten.

Vart fan är samhället på väg egentligen?! Den här typen av brottslingar som är välkända av myndigheter och polis men pga typer som Silbersky och Althin nästan aldrig får stå till svars för sitt handlande måste få specialbehandling i avskräckande syfte.

Jag tror att det är dags för en form av GSI grupp som med uppdraget eliminera, ges möjlighet att rensa bort vissa hopplösa individer. Och då snackar vi inte vanliga tjuvar och småhandlare utan grovt kriminella med våld och totalt förrakt för medmänniskor som främsta kännetecken.

Om en person anser att han efter eget gottfinnande kan misshandla och därefter hota samt avslutningsvis beordra avrättning för att förhindra vittnesmål. Bör denna person förverkat rätten att vara ute i samhället för all framtid.
Då inte Svenskt rättssystem kan förpassa vederbörande i dylikt förvar så bör det vara möjligt för en specialenhet att likvidera personen i fråga.
Naturligtvis efter noggrann utredning och där det är ställt bortom allt tvivel att personen är skyldig.

Om vissa jävla typer visste att de riskerade att bli lönnmördade kanske helt oskyldiga människor blev lämnade ifred.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0