Betraktelser och funderingar.

Blev lite mer än vanligt irriterad i morse när PK media befann sig på en flygplats och gav lyckliga och förväntansfulla Thailandsresenärer dåligt samvete inför sin resa. Det stod en jävla reporter och frågade om dom inte tyckte det va klimatnegativt att resa med flyg så långt då utsläppen var så stora. Det är lite som att anklaga någon som slår sönder en spegel att det blir sju års olycka. 
 
Planeten är förresten kvar om nu någon trodde nåt annat. Maya indianer i all ära men SMHI nivå är det på profetiorna där också. Dessutom utplånades in Maya folket heller. Det finns ättlingar kvar av dem också.
Precis som det finns efter Jesus. Den enda chansen att det inte skulle finnas är om han var steril. För om han såg ut och var den person han utges för att ha varit, är det stor risk att kvinnor precis som idag stått i kö för att bli påsatta av den karismatiske och vältalige "ledargestalten". Att då någon av dem hamnat i grosses och nedkommit med ett barn är väl högst troligt. Så passa er katolikjävlar då någon bevisar detta och era småpojksknullande präster kommer gå bärsärk för att ha tvingats leva i celibat på falska grunder.
 
Trevlig är även att notera att Jonas Gardell släppt SD spöket och återgått till orala och rektala sexuella metaforer igen.  Det är liksom mer hans ämne, på äventyr i Mumindalen ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0