50 nyanser ?

Sexualsadism på modet!

Ja det verkar vara den senaste flugan på tapeten.
I alla fall om man ser till de medelålders kvinnor som helt oblygt delger sina möten med Mr Grey på sociala medier.

Det är väl ett känt faktum att fantasier är bra och att de i de flesta fall skall vara just fantasier och inte levas ut i verkligheten.

Men just det faktum att denna variant av tantsnusket fått en så offentlighet gör att man ställer sig vissa frågor.

De unga män som registrerar vad en majoritet av tjejerna skriver om sina reaktioner på dessa böcker kanske får en bild av att sexualsadism och total underkastelse är vad kvinnor tänder på i verkliga livet.
En del kvinnor jag pratat med som levt i sådana förhållanden som beskrivs i böckerna är inte lika roade av det faktum att andra kvinnor kan råka ut för samma sak.

Handfängsel, piskor och analpluggar kan säker vara en krydda under ordnade former i form av rollspel och utagerande av fantasier mellan par som söker nya vägar för att krydda upp sitt sexliv. Det är ju helt klart att det förekommer en värld som många av oss inte kan tänka oss ta del av, men som de som har det som verklighet njuter och tillfredställas av.

Det är inget fel i det så länge det sker i samförstånd.
Men om man leker med tanken att två ungdomar precis har träffats och killen omgående kedjar fast tjejen i sänggaveln och ger henne en sodomitisk upplevelse tillsammans med några för hårda piskrapp, i tron att det är så här kvinnor vill ha det. Så lär det bli rubriker i tidningarna.

Tro mig, folk får läsa vad dom vill och njuta av det efter eget gottfinnande.
Jag vill bara poängtera att det finns fler nyanser än 50 när det gäller hur man delger sin omvärld om vad man sysslar med.

Ponera att en grupp män skulle skriva liknande utsagor om exempelvis en viss typ av filmad pornografi. Jag skulle tro att åtminstone rödstrumporna skulle gå i taket per automatik.

Är jag bitter eller avundsjuk? Nej men jag gillar att skriva av mig mina tankar och kanske väcka en tanke hos någon annan. Man kan se saker ur olika vinklar och jag vet att det finns dom som håller med mig i sak även om jag på intet sätt missunnar någon att läsa vad den vill.

Puss på er, eller rättare sagt pisk på er ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0